Hızla büyüyen verilerinizi kolay ölçeklenebilir Bulut Depolama ortamına taşıyın. Simple Storage Service (S3) ve Blob Storage özelliklerine sahip Bulut depolama alanları Sıcak, ılık ve soğuk verileri depolamak üzere hazır durumda.

Simple Storage Service (S3) ve Blob Storage Bulut Depolama alanları yüksek dayanıklılık hedefiyle tasarlanmış ve dünyanın dört bir yanındaki şirketlerin milyonlarca verisini depolamaktadır. Bulut Depolama alanları sektör lideri ölçeklenebilirlik, veri erişilebilirliği ve performans özellikleri sunan bir nesne depolama çözümüdür.

Bulut Depolama alanları, her ölçek ve sektörden müşteri için hazırdır. Internet siteleri, mobil uygulamalar, arşiv, kurumsal uygulama verileri ve büyük veri gibi bir çok senaryoda kullanılan Platform as a service (PaaS) bulut çözümüdür ve PaaS ‘ın sahip olduğu bütün avantajları sunmaktadır.

Bulut Depolama Özellikleri

Verilerinizi depolamak, erişmek, korumak ve analiz etmek için bulut depolama çözümlerini kullanın.

performans, ölçeklenebilirlik ve dayanıklılık

Veri depolama ihtiyaçlarınız için önceden yatırım yapmadan, kaynak tedarik süreçleri ile uğraşmadan ihtiyaçlarınız kadar artırın ve azaltın.

Bulut depolama havuzları yüksek dayanıklılık hedefi ile tasarlandı arıza, hata ve tehditlere karşı tam koruma sağlamakta. Bu özellikler sonrasında verileriniz, her zaman kullanıma hazır durumda.

Uygun maliyetli bulut depolama

Verileriniz üzerinde kullanım analizi yapılmakta ve farklı veri erişim seviyeleri için sıcak, ılık ve soğuk bulut depolama alanları hizmetinize sunulmakta. Veri analizi ile performanstan ödün vermeden uygun maliyetli Bulut Depolama havuzlarını kullanabilir, şirket içi verileri depolayabilir ve tasarruf yapabilirsiniz.

Benzersiz güvenlik

Bulut depolama alanlarında barınan verileri şifreleyebilir, erişimi denetleyerek yetkisiz erişimden koruyabilirsiniz. Kurum politikaları yada yasal mevzuat için erişim isteklerini gözlemleyebilir ve çok sayıda denetim özelliğini bulut depolama alanlarına ekleyebilirsiniz.