Şirket içi Hyper-V yada VMware üzerinde çalışmakta olan Sanal makine, Windows ve Linux işletim sistemleri yada fiziksel sunucu üzerinde çalışan tüm iş yüklerini ve uygulama verilerini yedekleyebilir ve kurtarmaya yönelik basit, güvenli ve uygun maliyetli çözüme kavuşursunuz.

Bulut Yedekleme çözümü basittir ve çünkü Platform as a service (SaaS) bulut çözümünde çalışmakta ve PaaS ‘ın sahip olduğu bütün avantajları sunmaktadır.

Yerel veri merkezi içinde bulunan dosya ve klasörleri, sistem durumunu, sanal makine (HyperV ve Vmware) ve Son kullanıcı verilerini, Windows ve Linux işletim sistemlerini, SQL, Exchange, SAP Hana veritabanları Bulut Yedekleme çözümüyleye yedek alabilir, şirket içi bilinçli/bilinçsiz saldırılara, kullanıcı hatalarına ve Fidye yazılımı (Ransomware) gibi kötü amaçlı eylemlere karşı da ek koruma kazanırsınız.

IaaS Bulut bilgi işlem alt yapımızda bulunan her bir bulut sanal makine, çok hızlı yedek alma ve geri dönüş sürelerine sahiptir. Çünkü misafir ettiğimiz her bir bulut sanal makine, bulut yedekleme çözümüne sahiptir ve bulut yedekleme çözümünün vermiş olduğu güvene sahiptir.