Pera Bilgi Sistemleri tarafından satın almış olduğunuz Cloud Assesments Proactive Services ile kullanmakta olduğunuz yada kullanmayı hedeflediğiniz bulut bilgi işlem modelini değerlendirmekteyiz.

Cloud Assesments hizmeti, Pera şirketler grubu bağımsız Proje Yönetim ilkesine sadık kalarak hazırlanan bir danışmanlık hizmettir.

Cloud Assesments hizmeti ile Buluta geçmiş müşterilerimizin bulut kaynakları üzerinde hizmet ve güvenlik değerlendirmesi yapıldığı gibi buluta geçmeyi planlayan, büyüme ve yeni kaynaklara ihtiyaç duyan müşterilerimizin de buluta yolculuk serüveninde yol arkadaşı olmaktayız.

Planlanan buluta yolculuk serüveninde İyi bir geçiş stratejisi oluşturmak ve aynı zamanda güvenli bulut ortamıyla birlikte toplam sahip olma maliyetlerinin de (TCO) düşürülmesini hedeflemekteyiz.

Bulut bilgi işlem modellerini öğrenecek, hangi bulut bilgi işlem iş modelinin sizin için daha öncelikli olduğuna karar verecek ve buluta geçiş yolcuğunuza doğru yerden başlayacaksınız.

Bulut Değerlendirme Çalışması

Kendi başınıza bir iş ihtiyacı oluşturmak zaman alabilir ve her zaman en uygun maliyetli seçenekleri bulamayabilirsiniz. Bir iş ihtiyacı bulut geçiş yolculuğunuzun ilk adımıdır.

Bulut Değerlendirme hizmet çalışmasında kullanılan araçlar ile Bulut geçişi için öngörülere erişecek, karar verme sürecini hızlandıracak, maliyet tahmini yapabilecek ve şirket içi iş yüklerinizin Bulut Geçiş sonrasında sağladığı tasarruflara hızla sahip olacaksınız.

Değerlendirme çalışması sonrasında ek öngörülere ihtiyaç duyulursa Pera Bilgi Sistemleri uzman kadrosu sizlere rehberlik edecek. Danışmanlarımızın sahip olduğu birden fazla bulut geçiş proje deneyimi bulut geçiş hedefinizi yakalayacak ve iş ihtiyaçlarınıza en uygun geçiş modellerini sizlere hazırlayacaktır.

Bulut Değerlendirme hizmeti ile proje paydaşları daha uyumlu hale gelecek, gizli maliyetleri de olmayan şeffaf bir rapora sahip olacak ve bulut geçiş yolculuğunuzda kuralcı proje planını belirleyeceksiniz.

Basit Keşif araçları

Bulut Geçiş projelerinde kullanmış olduğumuz İzleme, Bulut Felaket Konumlandırma ve IT Security Management araçları ile şirket içi iş yüklerinizi, barındırılan bulut sunucu kaynaklarını ve üçüncü taraf bulut alt yapısında bulunan bulut kaynaklarınızı keşfeder ve sahip olduğunuz kaynaklar için uygun maliyetli, güvenli ve verimli bulut kaynaklarını önermekteyiz.

Monitoring
Bulut Felaket Konumlandırma
ITSM

Verimli Bulut İş Modeli

Uygulamalar, web siteleri, veritabanları, depolama birimleri, fiziksel ve sanal sunucuları ve hatta bütün veri merkezini bulut geçiş projelerinde değerlendirmekte ve veri merkezini modernize etmek için bulut geçiş araçlarını kullanmaktayız.

Keşiş araçlarının tespit ettiği kaynaklar değerlendirilecek, mevcut ve yeni iş ihtiyaçlarınız  için uygun maliyetli IaaS Bulut, SaaS Bulut, PaaS Bulut, Hibrit Bulut ve hatta çoklu bulut iş modelleri sizlere sunulacaktır.

Verimli Bulut Hizmet Modeli

Buluta geçiş projelerinde size sunulan hizmet, teklif ve maliyetleri konusunda uzman danışmanlarımızla değerlendirecek, teklif edilen hizmet ve çözümlerin fiyat/performans seçeneklerini değerlendireceksiniz.

Niçin Bulut ‘a geçmeliyim?

Pera Bilgi Sistemleri Cloud Assesments hizmeti ile bu sorulara cevaplar bulacaksınız. Doğru bulut bilgi işlem alt yapısının seçiminde bilgi sahibi olacak, hizmet ve uygulamalarınız üzerinde performans ve güvenlik kazanacak buluta yolculuk serüvenine doğru yerden başlayacaksınız. Taleplerinizin değişmesi durumunda yeni kaynaklara hızlı bir şekilde ulaşacak, Bulut bilgi işlem alt yapımızın esnekliğini kazanacaksınız.

Buluta geçişin avantajları arasında ölçeklenebilirlik, kurtarma, geri dönüş senaryosu, erişilebilirlik çözümlerine sahip olacak ve bütün bu hizmetlere sahip olurken Toplam Sahip olma (TCO) potansiyeline de sahip olacaksınız.

Cloud Assesments hizmeti ile Buluta yolculuk serüveninde iyi bir bulut geçiş stratejisisine sahip olacaksınız. İş taleplerine göre kaynak ihtiyacınız hızla karşılanacak, kritik önem taşıyan iş ihtiyaçlarınız için hızlı bir ölçeklenebilirlik kazanacaksınız ve Bulut Bilgi işlemin gücünü hissedeceksiniz.

Pera Bilgi Sistemleri Cloud Assesments hizmeti ile Sermaye giderleri (CapEX) ve operasyonel giderleri (OpEX) dengelenecek, bilgi teknolojileri giderleriniz üzerinde daha fazla kontrol kazanacaksınız.

Mevcut veri yedekleme ve kurtarılan verilerin kombinasyonu sayesinde acil durumlarda daha iyi geri dönüş senaryolarına sahip olacaksınız. İstenilen zaman ve istenilen yerde verilere ve uygulamalara hızlı ve esnek erişim çözümlerine ulaşacaksınız.

51%

daha az operasyon

62%

daha verimli altyapı

94%

daha az plansız kesinti

x3

her yıl yeni sağlanan özellik

25%

daha fazla üretkenlik

43%

daha az güvenlik tehlikesi

IDC February 2018: Fostering Business and Organizational Transformation to Generate Business Value

Bulut yolculuğuna rehberlik etmekteyiz

Günümüz rekabetçi iş dünyasında önde olmanız için bulut bilgi işlem çözüm ve hizmetlerimiz yanınızda. Geçiş ve digital dönüşüm neden kritik, uygulama, hizmet ve alt yapınız nasıl dönüşecek gelin birlikte karar verelim

Buluta geçiş bizimle daha kolay

Buluta yolculuk serüveninde, Pera Bilgi Sistemleri danışmanlık hizmetleri, Proaktif hizmetler ve Eğitimlerimiz bir bütün olarak çalışmaktadır. Sahip olduğumuz bu güçlü hizmet ağı ve uzman kadromuz ile buluta geçiş serüveniniz artık daha kolay.

Pera Bilgi Sistemleri uzman kadrosu, birçok projede yer aldı, proje stresi yaşadı ve süreçleri analiz etti. Kısıtlı zaman için de büyük operasyonların üstesinden geldi. Tamamlamış olduğumuz her bir projede farklı deneyimler öğrendik ve öğrenmiş olduğumuz her bir deneyimi de Bilgi Teknolojileri Hizmetlerimiz de ve bakım anlaşmalı müşterilerimize sunmaktayız.

Buluta geçiş projelerinde, her bir cihaz, uygulama ve servisi tespit etmek için keşif araçlarını kullanmakta, onları incelemekte ve hangi iş yükünün genel bulutta yada özel bulut için uygun olduğunu belirlemekteyiz.

Cloud Assessments hizmeti uygulamaların performansını değerlendirmenize ve yeni teknolojileri planlamanıza da yardımcı olacak, veri merkezi ve hizmetleriniz üzerinde görünürlük kazanacaksınız.

Viridian” yeşilini önemsiyoruz.