Pera Bilgi Sistemleri tarafından satın almış olduğunuz Microsoft Exchange Server Proactive Services ile Exchange Server Organizasyonu için sorunları ve riskleri ve performans gereksinimlerini tespit etmiş olacaksınız.

Exchange Server Organizasyonu ile ilgili gereksinimler ortaya çıkmadan önce belirlemiş ve Exchange Server Upgrade ve Exchange Server Office 365 Hybrid Yapılandırması gibi projeler sizleri bekleyen problemleri önceden analiz etmiş olacak ve böylelikle proje ihtiyaçlarını önceden hesaplamış, kaynak ve maliyet planına proje başlamadan önceden sahip olacaksınız.

Exchange Server Organizasyonu içinde tespit edilen problemler, sağlık durumları ve olması muhtemel güvenlik zafiyetleri hakkında değerli bilgilere sahip olacaksınız.

Bu çalışma kuruluşa özel Microsoft Exchange Server organizasyon değerlendirme raporu ve çözüm önerileri de sunulmaktadır. Değerlendirme Raporu, aynı zamanda teknik bulgulara ve tam bir iyileştirme planını içermektedir.

Exchange Server Proactive Services hizmeti Pera Bilgi Sistemleri tarafından geliştirilmiş bir programdır. Konusunda uzman bir mühendis tarafından gerçekleştirilecek çalışma da aşağıdaki konu başlıklarına odaklanılmaktadır.

Microsoft Exchange Server Proactive Services Hizmet Detayları

Pera Bilgi Sistemleri danışmanları tarafından gerçekleştirilecek olan Microsoft Exchange Server Proactive Services Hizmeti müşteri adresinde ve uzak çalışma iş modeli ile yapılmaktadır.

Microsoft Exchange Server Proactive Services Hizmet kapsamında bir takım verilere sahip olmaktayız. Bu veriler, kuruluşunuzun üretmiş olduğu hassas veriler olmayıp  sistem döngüsünü içinde bulunan telemetri verilerileridir. Hizmet çalışması sonrasında elde etmiş olduğunuz veri ve değerlendirme raporu haricinde herhangi bir veriyi saklamıyor ve hizmet kapsamı tamamlandıktan sonra imha ediyoruz.

Microsoft Exchange Server Proactive Services Hizmet kapsamında herhangi bir kesinti planlanmamakta ve kesintiye sebep olacak bir çalışma içermemektedir.  Çalışma içeriği önceden belirlenmiş kapsam içeriğine bağlı olarak stres testi ve performans değerlendirme işlemleri yapılacak ve bu çalışmalar da hizmet kesintisi oluşturmadan performans artışları incelenecektir.

Yapmış olduğumuz çalışmalarda inceleyecek olduğumuz ürünlerin üretici yaşam süresi içinde olması beklenmektedir.

  • Exchange Server Configuration
  • Exchange High Availability
  • Exchange Performance
  • Exchange Databases
  • Exchange Transport Configuration
  • Exchange Client Access Configuration
  • Exchange Directory Service Access
  • Operational Excellence