Pera Bilgi Sistemleri tarafından satın almış olduğunuz Group Policy Object Proactive Services ile Active Directory ortamınızda bulunan Group Policy Object sorunlarını tespit etmiş olacak kurum politika ve uygulama sonuçlarını gözlemlemiş olacaksınız.

Active Directory ortamında olduğunuz ilkeler hakkında bilgilere sahip olacak Group Policy Object yapılandırması için en iyi önerileri bu çalışma sonrasında öğreneceksiniz. Kuruluşa uygulanan fakat hatalı yaygınlaştırılan ve ağ üzerinde performans problemine neden olan problemli  Group Policy Object ‘nin tam bir listesini göreceksiniz.

Active Directory Group Policy Object ilkelerinin Active Directory ortamına etkisi ve sağlık durumu hakkında değerli bilgilere sahip olacak, Group Policy Object oluşturma ve ilkeleri yaygınlaştırma hakkında bilgiler edineceksiniz.

Bu çalışma kuruluşa özel Group Policy Object değerlendirme raporu ve çözüm önerileri de sunulmaktadır. Değerlendirme Raporu, aynı zamanda teknik bulgulara ve tam bir iyileştirme planını içermektedir.

Group Policy Object Proactive Services hizmeti Pera Bilgi Sistemleri tarafından geliştirilmiş bir programdır. Konusunda uzman bir mühendis tarafından gerçekleştirilecek çalışma da aşağıdaki konu başlıklarına odaklanılmaktadır.

Group Policy Object Proactive Services Hizmet Detayları

Pera Bilgi Sistemleri danışmanları tarafından gerçekleştirilecek olan Group Policy Object Proactive Services Hizmeti müşteri adresinde ve uzak çalışma iş modeli ile yapılmaktadır.

Group Policy Object Proactive Services Hizmet kapsamında bir takım verilere sahip olmaktayız. Bu veriler, kuruluşunuzun üretmiş olduğu hassas veriler olmayıp  sistem döngüsünü içinde bulunan telemetri verilerileridir. Hizmet çalışması sonrasında elde etmiş olduğunuz veri ve değerlendirme raporu haricinde herhangi bir veriyi saklamıyor ve hizmet kapsamı tamamlandıktan sonra imha ediyoruz.

Group Policy Object Proactive Services Hizmet kapsamında herhangi bir kesinti planlanmamakta ve kesintiye sebep olacak bir çalışma içermemektedir.  Çalışma içeriği önceden belirlenmiş kapsam içeriğine bağlı olarak stres testi ve performans değerlendirme işlemleri yapılacak ve bu çalışmalar da hizmet kesintisi oluşturmadan performans artışları incelenecektir.

Yapmış olduğumuz çalışmalarda inceleyecek olduğumuz ürünlerin üretici yaşam süresi içinde olması beklenmektedir.

  • SYSVOL Content
  • GPO Security Settings
  • GPO “Old” Settings
  • OU Structure
  • Scripts Used by GPOs
  • GPO New Technologies
  • GPO Maintenance and Support
  • Operational Excellence