Pera Bilgi Sistemleri tarafından sağlanan Proactive Services Hizmeti sahip olduğu esneklik nedeni ile ihtiyaç durumunda ve oluşmadan önce satın alınabilinir. Hedeflemiş olduğumuz Bilgi Teknolojileri ağı iş kritik olarak adlandırılan Windows sunucu sistemleri, uygulamaları ve servisleridir.

Hedeflemiş olduğumuz bu hizmet ağı aynı zamanda değerli müşterilerimiz için kritik öneme sahip hizmetlerdir.

Oluşabilecek bir problemde veya bir problem oluşmadan önce Proactive Services Hizmeti satın alınabilinir ve hizmet sonrası Bilgi Teknolojileri alt yapısı hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Proactive Services Hizmeti ile tanışan kurumlar çoğunlukla hizmet kesintisi oluştuktan sonra veya bir problem oluştuktan sonra bu hizmeti satın almaktalar. Bir başka örneği çalışan ama beklentilerin altında performansa sahip olan sistemler için de bizleri aramaktalar. Bu türden durumları çok istemesek bile bir çok kurum Proactive Services Hizmeti ile bu şekilde tanışmaktadır.

Pera Bilgi Sistemleri için bir “performans kaybı aynı zaman da bir hizmet kesintisi” anlamına gelmektedir.

Pera Bilgi Sistemleri olarak bu hizmeti kendi müşterilerimize bakım anlaşması kapsamı çerçevesinde sunmaktayız. SLA Süreçlerinin Analizi ve Geliştirilmesi hizmetimiz de Proactive Services Hizmeti bulunmaktadır ve düzenli olarak değerli müşterilerimize sunmaktayız.

Aynı zamanda anlaşmaya vardığımız yeni bir Bilgi Teknolojileri projesi için projeye başlamadan önce  Danışmanlık Hizmetleri ve Bağımsız Proje Yönetimi kapsamında sunmaktayız. Çünkü bir projeye başlamadan önce proje bölümlerinde bizleri neler bekliyor bilmeye ihtiyacımız vardır.

Yönetmiş olduğumuz projelerin etkili ve verimli olabilmesi için müşterilerimizin kaliteli yatırım yaptıklarını analiz ve raporlar ile sunabilmek için Proje öncesi ve Sonrasında bu hizmeti sunmaktayız.

Bağımsız Proje Yönetimi ilkesi çerçevesinde Bilgi Teknolojileri alanında Proje Rol ve görevlerini dağıtmak isteyen müşterilerimiz için bu Hizmet sunulmaktadır.

Proactive Services Hizmeti satın alındıktan sonra paket içeriğine bağlı olarak çalışma yeri ve çalışma zamanı değişiklik göstermektedir.