Proaktif Hizmetler Bilgi Teknolokileri alt yapılarında mükemmelik hedefi için oluşturuldu. Pera Bilgi Sistemleri uzman kodrosu ve danışmanları tarafından yürütülen Risk Değerlendirme ve Optimizasyon hizmeti, Proaktif Hizmetler çalışmasının bir bütünüdür.

Bilgi teknolojileri alanında vermiş olduğumuz bu hizmetler sonrasında bilgi işlem varlıklarınız üzerinde risk durumunu analiz edecek ve ince ayarlar sonrasında sunucu, uygulama, işletim sistemi ve bilgi işlem kaynaklarınız üzerinde tam görünürlük ve kontrol kazanacak ve onları güvenli, verimli ve en iyi sonuçlarda kullanacaksınız.

Yapılan her bir çalışmada; alt yapı, sunucu, uygulama, işletim sistemi ve servisler için incelemeler yapılmakta, problemler tespit edilmekte, performans için ince yapılandırma bilgileri paylaşılmakta ve güvenlik sıkılaştırma çalışmaları ile daha güvenli ve daha verimli alt yapılar hedeflenmektedir.

Proaktif hizmetler çalışmasında kurumunuza özel değerlendirme raporu ve çözüm önerileri de sunulmaktadır. Değerlendirme Raporu, aynı zamanda teknik bulgulara ve tam bir iyileştirme planını içermektedir.

Proaktif Hizmetler

Bilgi Teknolojileri alt yapılarında Mükemmellik hedefi ile yola çıktığımız Proaktif hizmetler kapsamında Windows PlatformMicrosoft Platform ve Administrative Proaktif Hizmetler ana başlıklarında toplam 15 farklı hizmeti gerçekleştirmekteyiz.

Windows Proaktif Hizmetler

Windows Proaktif hizmetler ile Windows işletim sistemleri için mevcut / potansiyel sorunları tespit edecek, hatalı yapılandırmaları giderecek ve iyileştirme planlamasına sahip olacak, güvenlik sıkılaştırma çalışmaları ile daha güvenli, verimli ve kararlı yapılara sahip olacaksınız..

Windows işletim sistemleri ister bulut bilgi işlem ortamında çalışsın isterse fiziksel yada sanal makine olarak çalışsın. Bu hizmet yaşam döngüsü içinde olan bütün Windows sunucu işletim sistemleri için verilmektedir. Daha fazla bilgi…

Platform Proaktif Hizmetler

Platform Proaktif hizmetleri, Microsoft Active Directory Dizin hizmeti başta olmak üzere Microsoft SQL Server, Microsoft Exchange e-posta sistemleri ve HyperV Sanallaştırma alt yapınızda bulunan potansiyel sorunları tespit edecek, hatalı yapılandırmaları giderecek ve iyileştirme planlamasına sahip olacaksınız. Daha fazla Bilgi…

Administrative Proaktif Hizmetler

Bilgi Teknolojileri ortamlarının güncel gereksinimleri olan KVKK, ISO standartları ve iş süreçleri, iş sürekliliği ve Felaketten Korunma stratejileri hakkında değerli bilgilere sahip olacaksınız. Bilgi Teknolojileri ortamınızda ki sorunları ve onların çözümlerini, satın almış olduğunuz riskleri ve çözüm önerilerini, alt yapınızın ihtiyaç duyduğu gereksinimlerini toplam sahip olma ve toplam satın alma maliyetlerini öğreneceksiniz. Daha fazla Bilgi…