Proactive Services Hizmeti kapsamında satın almış olduğunuz Proactive Services Paketi ve anlaşma içeriğine bağlı olarak değişkenlik göstermektedir.  Active Directory Hizmet Paketi ve Exchange Server Hizmet Paketi esnektir. Kurumunuz içinde sizlerin mesai saatleri içinde veya satın alma öncesi yapacak olduğumuz gizlilik anlaşması kapsamında uzaktan yürütecek olduğumuz çalışmalardır.

Proactive Services Güvenlik hizmetleri müşteri adresinde yapılmaktadır. Active Directory Security ve Exchange Server Security hassas çalışmalar içermektedir. Bu paket içeriklerinde ki çalışmalar yerinde ve müşterilerimiz ile birlikte yapmaktayız. Çalışma saati yapılacak olduğumuz çalışmanın içeriğine bağlı olarak mesai saatleri içinde veya dışında yapılabilmektedir.

Çalışma yeri daha önceden belirlenmiş hizmet paketlerimiz de bulunmaktadır. Active Directory Group Policy Object ve Windows Client Security çalışmaları müşterilerimizin adresinde yapmaktayız. Bu gereklilik kullanıcı çalışmalarını gözlemleme ve kullanıcı deneyimlerine ihtiyaç duyulmasından kaynaklıdır.

Hyper-V Virtualization çalışmaları fiziksel donanım incelemelerin de kapsamaktadır. Daha önceden yeri belirlenmiş çalışmalardır ve çalışma yeri müşterilerimizin adresidir.

Cloud Assessments çalışma yeri de daha önce belirlenmiştir. Pera Bilgi Sistemleri adresinden ve sizlere paylaşacak olduğumuz IP adresi üzerinden yapılacaktır. Çalışma zaman dilimleri ortak belirlenecek zaman aralığında ve gizlilik anlaşması sonrasında yapılmaktadır.

Bilgi Teknoloji alt yapınız için mükemmelliğin hedeflendiği Proactive Services hizmetleri de bulunmaktadır. IT Operations Excellence ve Business Continuity Strategy hizmetleri çok daha esnek ve çalışma içeriğine göre değişkenlik göstermektedir. Bu çalışmalarımızı Pera Bilgi Sistemleri uygulama atölyesinde bazen ihtiyaç duymuş olduğunuz çözüm için üreticinin adresinde yapılmaktadır. Bazı çalışmalarımızı ise kurumunuzun kendi bünyesinde gerçekleştirmekteyiz.

Son iki Hizmet paketimiz Pera Bilgi Sistemleri olarak vermiş olduğu Time to Live eğitim hizmetleri ile benzerlik göstermektedir. Tek farklı hizmet içeriği kurumunuzun ihtiyaçları çerçevesinde belirlenir.

Proactive Services Hizmeti sizler için özeldir. Pera Bilgi Sistemleri olarak odaklanmış olduğumuz ve değerli müşterilerimize katma değerli hizmetler sunmamıza olanak sağlayan hizmetlerimizdir.