Proactive Services Hizmeti ‘ni satın almanız için sayısız neden bulunmaktadır. Örneğin, kurumunuz içinde kullanmakta olduğunuz Active Directory Mimarisini veya bir başka iş kritik sunucu olan Microsoft Exchange Organizasyon yapısını güncelleştirmek, sürüm yükseltmek istiyorsunuz.

Proje kapsamında sizleri neler bekliyor? yaşanılması muhtemel riskler nelerdir?  Active Directory Upgrade veya Microsoft Exchange Upgrade işlemleri en az kesinti ile nasıl yapılmalıdır? Bu ve bu soruların daha fazlası Proactive Services Hizmeti kapsamında cevaplar bulacaktır.

Proactive Services Hizmetini satın almanız için başka bir neden yukarıda vermiş olduğumuz örneğin tam tersi durumu için geçerlidir.

Bilgi Teknolojileri projeleri çoğu zaman stresli ve kısıtlı zamanlar içinde gerçekleştirilmektedir. Her bitti denilen proje arkasında güvenlik açığı, eksik adımlama ve problemlere gebedir.

Proactive Services Hizmetini ile bitti denilen projenizde beklentilerinizin en üst seviyeye ulaşmasını, projenin amacına uygun bir şekilde tamamlanması hedeflenmektedir.

Pera Bilgi Sistemleri olarak Proactive Services Hizmetini gerçekleştirmiş olduğumuz her bir projede bir faz olarak gerçekleştirmekteyiz.

Bilgi Teknolojileri alanında Projesini gerçekleştirmediğimiz müşterilerde ise Bağımsız Proje Yönetimi hizmeti kapsamında sizler için projeyi bizler teslim almaktayız.