Proactive Services hizmet içerikleri Pera Bilgi Sistemleri Microsoft Mühendisleri tarafından konunun uzmanları tarafından yürütülmektedir. Sahip olduğumuz uzman kadronun edinmiş olduğu tecrübeler sonrasında bu hizmet sizlere sunulmaktadır.

Proactive Services Hizmet içerikleri Pera Bilgi Sistemleri tarafından senelerin birikimi sonrasında oluşturulmuş bir hizmet olsa bile bizlerin de uzmanlıkları ve saha deneyimleri sınırlıdır. Bilgi Teknolojileri alanında ihtiyaç duyulan Proactive Services Hizmet içerikleri ise günümüz rekabet dünyası nedeniyle neredeyse sınırsız durumdadır.

Bu durum nedeniyle harici çözüm ortaklarımız ve konusunda uzman kaynaklarımızla çalışmalar gerçekleştirmekteyiz. Bu hizmetleri sunarken hizmet içeriğine bağlı olarak harici uzmanlar ile bir takım olmakta ve Pera Bilgi Sistemleri Bağımsız Proje Yönetimi ilkesini uygulamaktayız.

Pera Şirketler grubunun en temel misyonu, yapacak olduğu çalışmalarda ve hizmetlerde yalnızca müşterisinin çıkarını korumaktır. Bu misyon sonrasında Bağımsız Proje yönetim ilkemiz oluşturulmuştur.

Yetkinlik sahibi olmadığımız Proactive Service hizmeti içeriklerini, çalışmış olduğumuz çözüm ortaklarımız ve uzmanlarımızın çıkarı doğrultusunda değiştirmemek ve bu vesileyle daha başarılı, verimli ve hakkaniyetli bir hizmet anlayışı ortaya koyulmaktadır.

Pera Bilgi Sistemleri yapmış olduğu her bir çalışmada müşteri memnuniyeti bizler için daha önceliklidir. Pera Bilgi Sistemleri, Bilgi Teknolojileri alanında MVP unvanına sahip uzmanları barındırmakta ve bu unvanının temel ilkesi olan independent expert ilkesine sadık uzmanlarla Bağımsız Proje Yönetim ilkesini uygulamaktadır.