Pera Bilgi Sistemleri tarafından satın almış olduğunuz Hyper-V Virtualization Proactive Services ile Hyper-V Sanallaştırma ortamınız için var olan sorunları, riskleri ve performans gereksinimlerini tespit etmiş olacaksınız.

Fiziksel Platformların hatalı yapılandırması sonrası oluşan ve Hyper-V ve Sanal Makine ‘lere etki eden performans problemleri ve güvenlik zafiyetlerini tespit etmiş olacaksınız.

Hyper-V Virtualization Proactive Services hizmetinden sonra sanallaştırma alt yapınızın daha performanslı çalışması için en iyi önerileri öğrenecek, sanal makineler zehirlemeden önce güvenlik önlemlerini almış olacaksınız.

Windows Failover Cluster Servisinin Hyper-V Sanallaştırma ortamı için sürdürülebilirlik etkisini ve Sanallaştırma alt yapınızda çalışan uygulama ve servislerinizin iş sürekliliğine etki edecek hatalı bileşenleri önceden tespit etmiş ve hizmet kesintisi oluşmadan çözümler üreteceksiniz.

Hyper-V Virtualization Proactive Services hizmeti kuruluşa özel değerlendirme raporu ve çözüm önerileri de sunulmaktadır. Değerlendirme Raporu, aynı zamanda teknik bulgulara ve tam bir iyileştirme planını içermektedir.

Hyper-V Virtualization Proactive Services hizmeti Pera Bilgi Sistemleri tarafından geliştirilmiş bir programdır. Konusunda uzman bir ve birden fazla mühendis tarafından gerçekleştirilecek çalışma da aşağıdaki konu başlıklarına odaklanılmaktadır.

HyperV Proactive Services Hizmet Detayları

Pera Bilgi Sistemleri danışmanları tarafından gerçekleştirilecek olan HyperV Proactive Services Hizmeti müşteri adresinde ve uzak çalışma iş modeli ile yapılmaktadır.

HyperV Proactive Services Hizmet kapsamında bir takım verilere sahip olmaktayız. Bu veriler, kuruluşunuzun üretmiş olduğu hassas veriler olmayıp  sistem döngüsünü içinde bulunan telemetri verilerileridir. Hizmet çalışması sonrasında elde etmiş olduğunuz veri ve değerlendirme raporu haricinde herhangi bir veriyi saklamıyor ve hizmet kapsamı tamamlandıktan sonra imha ediyoruz.

HyperV Proactive Services Hizmet kapsamında herhangi bir kesinti planlanmamakta ve kesintiye sebep olacak bir çalışma içermemektedir.  Çalışma içeriği önceden belirlenmiş kapsam içeriğine bağlı olarak stres testi ve performans değerlendirme işlemleri yapılacak ve bu çalışmalar da hizmet kesintisi oluşturmadan performans artışları incelenecektir.

Yapmış olduğumuz çalışmalarda inceleyecek olduğumuz ürünlerin üretici yaşam süresi içinde olması beklenmektedir.

  • Physical Platform Configuration
  • Windows Platform Configuration
  • Hyper-V Server Configuration
  • Virtual Machines Configuration
  • Hyper-V Cluster Configuration
  • Hyper-V Network Configuration
  • Hyper-V Storage Configuration
  • Performance Analysis
  • Operational Excellence