Pera Bilgi Sistemleri tarafından satın almış olduğunuz SQL Server Proactive Services ile veri tabanı ortamınız için sorun, risk ve performans gereksinimlerini tespit etmiş olacaksınız.

Büyük veriyi de barındıran Veritabanı sunucularınız için ihtiyaç duyulan SQL Server yapılandırması, veritabanı tasarımı, performans değerleri hakkında değerli bilgilere sahip olacaksınız.

Veritabanı ile ilgili gereksinimler ortaya çıkmadan önce ihtiyaçları öğrenmiş, SQL Server Upgrade ve versiyon değişikliği yapmadan önce sizleri bekleyen problemleri analiz etmiş olacaksınız. Proje ihtiyaçlarını önceden hesaplamış, kaynak ve maliyet planına sahip olacaksınız.

SQL Server Proactive Services hizmet kapsamında küme mimarisi, yedekli çalışma senaryosu, veri tabanını etki edecek problemleri, sağlık durumlarını ve olması muhtemel güvenlik zafiyetleri hakkında değerli bilgilere sahip olacaksınız.

Bu çalışma da kuruluşa özel SQL Server ve Veri tabanı değerlendirme raporu ve çözüm önerileri sunulmaktadır. Değerlendirme Raporu, aynı zamanda teknik bulgulara ve tam bir iyileştirme planını içermektedir.

SQL Server Proactive Serviceshizmeti Pera Bilgi Sistemleri tarafından geliştirilmiş bir programdır. Konusunda uzman bir mühendis tarafından gerçekleştirilecek çalışma da aşağıdaki konu başlıklarına odaklanılmaktadır.

SQL Server Proactive Services Hizmet Detayları

Pera Bilgi Sistemleri danışmanları tarafından gerçekleştirilecek olan SQL Server Proactive Services Hizmeti müşteri adresinde ve uzak çalışma iş modeli ile yapılmaktadır.

SQL Server Proactive Services Hizmet kapsamında bir takım verilere sahip olmaktayız. Bu veriler, kuruluşunuzun üretmiş olduğu hassas veriler olmayıp  sistem döngüsünü içinde bulunan telemetri verilerileridir. Hizmet çalışması sonrasında elde etmiş olduğunuz veri ve değerlendirme raporu haricinde herhangi bir veriyi saklamıyor ve hizmet kapsamı tamamlandıktan sonra imha ediyoruz.

SQL Server Proactive Services Hizmet kapsamında herhangi bir kesinti planlanmamakta ve kesintiye sebep olacak bir çalışma içermemektedir.  Çalışma içeriği önceden belirlenmiş kapsam içeriğine bağlı olarak stres testi ve performans değerlendirme işlemleri yapılacak ve bu çalışmalar da hizmet kesintisi oluşturmadan performans artışları incelenecektir.

Yapmış olduğumuz çalışmalarda inceleyecek olduğumuz ürünlerin üretici yaşam süresi içinde olması beklenmektedir.

  • SQL server configuration and settings
  • Server OS Configuration
  • SQL Server and database configuration
  • Event logs information
  • Failover Cluster Configuration
  • SQL Always on Configuration
  • Operating system information and settings
  • Operational Excellenc