RemoteAPP hizmeti Windows uygulamalarını herhangi bir cihaza güvenli bir şekilde teslim etmenin en kolay ve en hızlı yoludur. RemoteAPP hizmeti uygulamalarınıza ev sahipli yapmakta ve iş uygulamalarınız da ölçeklik, çeviklik ve kesintisiz erişim imkanı sunmaktadır.

Kullanıcılar, her yerden ve çeşitli cihazlardan uzaktan uygulamalara erişmekte ve uygulamalar kullanırken sanki kendi yerel cihazında çalışıyor hissi yasamaktadır. Fakat uygulamalar Pera Bilgi Sistemleri PaaS Bulut bilgi işlem ortamında uzakta ve güvende çalışmaktadır.

RemoteAPP Özellikleri

Siz sadece işinize odaklanın

Uygulamalarınızı çalıştırmak için sunucu, depolama ve ağ kaynaklarını almadan, uygulama ve verilerin ihtiyaç duyduğu yedek alma, bakım ya da izleme çözümlerine sahip olmadan ek güvenlik yatırımı yapmadan uygulamalar kullanabileceğiniz bir bulut bilgi işlem çözümüdür.

Windows Tabanlı uygulamalar

RemoteAPP hizmeti Windows işletim sistemlerinde çalışan bütün uygulamalar için uygundur. Microsoft Office uygulamaları, e-posta uygulamaları, birlikte çalışma ve bütünleşik iletişim uygulamaları olan Microsoft Teams, Zoom gibi ses ve veri transferi de RemoteAPP hizmetinde çalışmaktadır.

Kurumsal uygulamalar

Bireysel olarak kullandığımız Windows tabanlı uygulamalara ek olarak kurumsal uygulamalar da RemoteAPP üzerinde çalışmaktadır. Nebim, Logo, Netsis gibi iş uygulamalarını, kullanılabilirlik endişesi yaşamadan sınırsız veri aktarımı yapılabilir ve bulut bilgi işlemin gücünü ve sınırsız ölçeğini kullanabilirsiniz

RemoteAPP Özel Bulut Çözümü

RemoteAPP bulut çözümü kolay ölçeklendirebilir yapıya sahiptir ve Pera Bilgi Sistemleri Yönetilen Bulut Hizmetleri iş modelidir. Yedek alma, bakım ve izleme gibi ek iş yükü olmadan, ek güvenlik yatırımı yapmadan %99,9 dayanıklılık hedefiyle tasarlanmıştır.

Özel iş ihtiyacına sahip müşterilerimiz için de IaaS Bulut bilgi işlem alt yapısında çalıştırılabilmektedir. Pera Bilgi Sistemleri Proaktif hizmetler kapsamında müşteri özelinde çözümler oluşturulmakta ve proaktif hizmetler kapsamında eğitim ve destek hizmetleri verilmekte ve hizmet seviyesi kabul edilebilir seviyeye gelmektedir.

RemoteAPP çözümü bu bütünleşik hizmet ve çözümler sonrasında kendi özel bulut ortamınızda kendi uygulamalarınızla özel olarak çalışabilmektedir.

RemoteAPP Kullanım Avantajları

RemoteAPP çözümü bir PaaS Bulut bilgi işlem çözümü olsa bile özel müşteri ihtiyaçları için IaaS Bulut bilgi işlem çözümü olarak da çalışabilmektedir.

PaaS Bulut bilgi işlem çözümleri IaaS ’nin sağladığı avantajların tamamını sağlar. Ancak ara yazılım, geliştirme araçları ve diğer iş araçları gibi ek özellikler sunarak daha fazla avantaj sağlamaktadır.

Bulut Bilgi işlemin gücü

RemoteAPP bulut bilgi işlem çözümü bir PaaS bulut bilgi işlem modelidir ve PaaS Kullanım Avantajlarına sahiptir.

Ölçeklendirme

Tek bir kullanıcı için ihtiyaç duyulan bilgi işlem birimleri ile birden fazla kullanıcı için ihtiyaç duyulan bilgi işlem birimleri aynıdır ve sadece ölçekleri farklıdır.

İş uygulamalarının kararlı çalışması için güçlü işlemciler, büyük veri depolama havuzları, ağ ve güvenlik cihazları ve ek yazılım lisansları gibi bir çok ürüne ihtiyaç duymaktadır.

Uygun ölçekli ve geleneksel uygulamaları kullanan müşteriler için RemoteAPP PaaS bulut bilgi işlem modeli özel iş uygulamaları içinde IaaS bulut bilgi işlem modeli önerilmektedir.

Maliyet Tasarrufu

RemoteAPP PaaS Bulut bilgi işlem çözümünde aylık ödeme yapar ve kullandıkça ödersiniz. Uygulamalarınızın sahip olduğu ilk yatırım maliyeti olmadan hızlı bir şekilde uygulamalarınızı kullanmaya başlarsınız.

IaaS Bulut bilgi işlem iş modelinde ise kendi yazılım lisanslarınızı getirebilir ve maliyet tasarrufu sağlayarak bulut bilgi işlemin gücünden yararlanabilirsiniz.