Secure Mail Gateway hizmeti ile e-posta sunucularına gelmekte olan istenmeyen e-postaları filtrelenmekte ve kötü amaçlı yazılımlar da dahil olmak üzere virüsler temizlenmekte ve böylece güvenli e-posta alt yapısına sahip olmaktasınız.

Secure Mail Gateway hizmeti e-posta sunucularında güvenlik sağladığı gibi ağ alt yapınızda  ve e-posta sistemlerinizde optimizasyon da sağlamaktadır. İstenmeyen ve kötü içeriğe sahip e-postalar şirket ağına giriş yapmadan Secure Mail Gateway bulut çözümü ile engellenmekte ve e-posta sunucularına temiz e-posta olarak iletilmaktedir. Böylelikle, kötü amaçlı yazılım, istenmeyen e-posta ve virüsler şirket ağınıza ve e-posta sunucularına ulaşmayacak ve gereksiz bilgi işlem gücü ve ağ trafiği oluşmayacak.

Secure Mail Gateway hizmeti ile ağ alt yapınızda ve e-posta sunucularınızda güvenlik ve optimizasyon ihtiyacı bir arada karşılanmakta ve kaliteli e-posta alt yapınısına sahip olmaktasınız.

Kurumsal Koruma, güvenlik ve performans

Tehdit engelleme işlemleri gerçek zamanlı ve birden fazla güvenlik kontrolü ile yapılmakta ve beklenen tehditler şirket güvenlik duvarına ulaşmadan etkisiz duruma getirilmekte. Secure Mail Gateway hizmeti ile istenmeyen e-postalardan ve kötü amaçlı yazılımlardan korunun, acil durumlarda ve sonrasında e-posta erişimini sürdürün

Tehditleri ortadan kaldırın

Birden fazla güvenlik katmanı ve gerçek zamanlı güvenlik koruma ilkeleri ile kötü amaçlı yazılımlara karşı koruma sağlayacak, tehditler şirket güvenlik duvarına ulaşmadan önce ortadan kaldıracaksınız.

Kaliteli hizmet

Secure Mail Gateway hizmeti bilinen virüsler için %100 istenmeyen e-posta için %99 oranında güçlü koruma ve hizmet kalitesine sahiptir.

Yönetim Merkezi

Secure Mail Gateway yönetim merkezine web üzerinden erişim yapabilir, kuruluş güvenlik ilke ve politikalarını uygulayabilirsiniz.

İçerik filtreleme

İçerik, bağlantı ve ilke tabanlı filtreleme işlemlerini gerçekleştirebilir, şirketinizin yada resmi yasal düzenlemeler için bunları düzenleyebilirsiniz.

Donanım gerekmez

Secure Mail Gateway çözümü hiç bir donanım ve yazılım ihtiyaç olmadan, yönetim ve bakım maliyetleri bulunmayan ve PaaS Bulut çözümlerinin bütün avantajlarına sahip bulut bilgi işlem çözümüdür.

Bakımı kolaydır

e-posta güvenliğine yönelik sunucu ve uygulamalara duyulan gereksinimi azaltacaksınız.

Kolay dağıtım

Güvenli e-posta trafiğine sahip olmak için bir kaç dns kaydını Secure Mail Gateway adresine yönlendirmeniz yeterlidir.

Güvenlik

IP adres saygınlığı ve yüksek risk taşıyan e-postalar için ayrı ip adresleri ayırabileceğiniz esnek güvenlik çözümüdür.

Güvenilirlik

Türkiye ‘de 2 coğrafi bölgede (Vodafone İzmir ve Equinix IS2) yedekli olarak çalışmakta ve yüksek güvenilirlik seviyesine sahiptir.

Raporlama

Gerçek zamanlı rapor alabilir ve iletileri anlık olarak izleyebilirsiniz. Secure Mail Gateway çözümü işlenen tüm ileti durumunu anlık olarak göstermekte ve e-posta alt yapısı için ayrıntılı bilgiyi size sunmaktadır.

Hizmet Desteği

Bulut hizmet açıklamasında yazdığı gibi ek bir ücret ödenmeden sınırsız vaka / destek hakkına sahip olabilecek, bulut destek Mühendislerine 7/24 telefon ve e-posta erişimi yapabileceksiniz.

Esnek Maliyetlendirme

Secure Mail Gateway çözümü abonelik temelinde kiralansa bile şirket iş ihtiyaçlarına bağlı olarak IaaS katmanında özel bulut çözümü olarak da sunulmaktadır.

E-postalar kaybolmasın

Secure Mail Gateway çözümünün korumuş olduğu e-posta sunucunuz ulaşılmaz duruma geldiği zaman e-postaları otomatik olarak kuyruğa alabilirsiniz ve problem sonrasında kuyruğu tekrardan e-posta sunucularınıza yönlendirebilirsiniz.

Secure Mail Gateway Özel Bulut Çözümü

Secure Mail Gateway bulut çözümü kolay ölçeklendirebilir yapıya sahiptir ve Pera Bilgi Sistemleri Yönetilen Bulut Hizmetleri iş modelidir. Yedek alma, bakım ve izleme gibi ek iş yükü olmadan, ek güvenlik yatırımı yapmadan %99,9 dayanıklılık hedefiyle tasarlanmıştır.

Özel iş ihtiyacına sahip müşterilerimiz için de IaaS Bulut bilgi işlem alt yapısında çalıştırılabilmekte ve Pera Bilgi Sistemleri Proaktif hizmetler kapsamında müşteri özelinde çözümler oluşturulmaktadır.Proaktif hizmetler kapsamında eğitim ve destek hizmetleri de verilmekte ve böylece hizmet seviyesi kabul edilebilir seviyeye gelmektedir.

Secure Mail Gateway çözümü bu bütünleşik hizmet ve çözümler sonrasında kendi özel bulut ortamınızda kendi e-posta sisteminiz için özel olarak çalışabilmektedir.